•   Ivermectine 0,4 mg dhe 20 mg praziquantel per 1 ml.

Perdorimi: Perdoret ne pellumba, zogj zbukurimi, brejtes si dhe zvarraniket qe mbahen ne terrarume.

 

  • Efikasitet i lartë ndaj krimbave të rrumbullakët dhe të sheshtë.
  • Mjafton një administrim i vetëm
  • Ambalazhi : flakon 10 ml.
  • Kombinimi i Ivermectines dhe Praziquantelit ka  nje aktivitet te potencuar anthelmintik.

 

Indikacionet:

Trajtimi i infestimeve të përziera me nematodat ( roundworms ) dhe cestode ( tapeworms ) në kafshë terrarium, zogj zbukurimi, pellumba postar dhe brejtës te vegjel te kafazeve.

 

Kundërindikacionet:

  1. reshkat dhe finches mund te kene ndjeshmeri te larte ndaj ivermectines.

 

Metoda e administratës dhe dozimi

Perzieje duke e tundur flakonin perpara perdorimit. Për administrim oral vetëm. Një dozë është 0.2 mg të Ivermectin , dhe 10 mg e Praziquantel për kg të peshës trupore Pra Perdoret 0,5 ml per kg peshe te kafshes.