Preparati VeyxFo® Antilax Bacto Ferm eshte ne forme pluhuri, qe permban laktobacil, nutrient energjetik, elektrolite, aminoacide, vitamina, hekur etj. dhe ndikon ne sa me poshte :

 

  • Preparati nepermjet elektroliteve qe permban, ndikon ne stabilitetin e gjendjes hidrike pra te ujit ne vica, gica, qengja, keca, meza dhe gica, gjate problemeve dhe crregullimeve digjestive sic jane diarrete ne kafshe te moshes se re.
  • Ndihmon shperndarjen homogjene te laktobacileve ne te gjithe mukozen e zorreve duke ndihmuar ne menyre te ndjeshme thithjen fiziologjike te substancave ushqyese.
  • Ndihmon ne procesin e largimit te toksinave qe jane ne zorre apo te toksinave qe formohen ne organizem.
  • Ndihmon ne shendetsimin e kafsheve duke rritur aftesine per te rreaguar pozitivisht dhe duke ngritur aftesine mbrojtese ndaj mikroorganizameve patogjene.
  • Perdoret si ushqim shtese dhe special ne raste “ Konvaleshence” ne mungese te nje ushqimi normal ne raste semundjesh te ndryshme etj

 

Perberja: Glukoze, Miell banane, Miell tershere, Miser, qumesht pluhur, Bikarbonat Sode, Kripe, Soje, Klorur Magnezi, Klorur Kalciumi etj.

Per nje kg permban edhe substanca te tjera additive shtese si : 10,000 mg L-lysine HCl, 10,000 mg DL-methionine, 1,300 mg L-carnitine, 600 mg Iron, 600 mg L-threonine, 350 mg L-tryptophan, 290 mg Vitamin E.

 

Permbajtja analitike: 9.00 % Proteina bruto, 1.20 % yndyrna bruto, 1.00 % celuloze bruto,  18.50 % minerale te pergjitheshme, 3.20 % Sodium, 3.70 % Chloride, 1.00 % Lysine, 1.00 % Methionine, 0,60 % Potassium.

 

Perdorimi: 100 g VeyFo® Antilax Bacto Ferm tretet ne 1 litre uje te vaket.

Vicave : 2 to 3 L ne dite te ndara ne 3 vakte. Ne vazhdimesi qumeshti jepet sipas deshires.

Mezave, gicave, qengjave, kecave: VeyFo® Antilax Bacto Ferm-solucion jepet midis vakteve te pirjes se qumeshtit dhe jepet 3 here ne dite sipas deshires.

Te ruhet larg femijeve dhe ne vende te fresketa.

 

Ambalazhimi: qeska 100gr dhe 5 kg.

 

Eshte ushqim suplementar per perdorim ne vica, gica, meza, qengja dhe keca.

 

Kompania prodhuese: Veyx-Pharma GJERMANI.  Kompania Distributore: Anipharma sh.p.k