Preparati VeyxFo® Entero-Mulgat® eshte ne forme paste ne nje shiringe 100ml, qe permban supplement ushqimore per rregullimin e disbalancave digjestive me origjine ushqimore si me poshte :

 

  • Rregullon ne menyre natyrale precesin digjestive ne kafshe nepermjet permbajtjes se komponenteve te ndryshem bimore qe ka ne perberje te preparatit Entero-Mulgat®.
  • Grimcat e mikroemulsionit qe permbahen ne preparat jane avantazh per nje thithje me te lehte dhe me te shpejte nga mukoza e traktit digjestive krahasuar me preparate te tjere.
  • Eshte I lehte ne perdoruim.
  • Entero-Mulgat® stimulon peristaltiken e zorreve.
  • Parandalon fryerjet e ndryshme te zorreve(timpanite) si dhe stimulon zbrazjen e zorreve.
  • Stimulon sekretimin e gjendrave te traktit digjestive.
  • Eviton spazmat convulsive, pra parandalon dhe mjekon dhimbjet e barkut.
  • Celuloza qe permbahet ne kete preparat sherben si thithes dhe lidhes i toksinave ne raste te mos fermentimit te plote te ushqimeve.
  • Nepermjet preparatit Entero-Mulgat® ne u japim kafsheve ingrendiente ushqimor ne nje forme te koncentruar te cilat jane ne natyre dhe merren ne menyre natyrale ne kafshet e egra.

 

Perberja: Eshte ne forme te nje mikroemulsioni (me permasa te pjesesave  90 % ≤ 1.5 μm) Qe permban : Vaj lini, Dekstroze, Celuloze, vaj ananasi, vaj kopre, vaj mente, vaj kanelle, vajra dhe aroma te emulguara te valerians dhe pelinit si dhe vajra te tjere bimore.

 

Perdorimi Ne kuaj: Perdoret ne raste komplekse te problemeve interstinale ne kuaj, ne vecanti ne raste te sindromit te dhimbjeve abdominal(kolikave), ne rastet e kondicionit te dobet dhe te ushqyerit te keq qe mund te shoqerohen me crregullime te sistemit te tretjes apo te spazmave te zorreve. 

Ne profilaksi rekomandohet te jepet 5-25 ml ne dite pamvaresisht nga pasha trupore.

Ne raste crregullimesh te renda jepet 50ml ( gjysma e shiringes) me perseritje sipas rastit.

 

Perdorimi Ne dosa: Perdoret si shtese dietetike per te minimizuar rriskun e konstipacioneve 10-14 dite perpara dhe pas pjelljes. Ne perdorime me kohe te shkurter psh nje here perpara dhe nje here pas pjelljes i jepet 30ml per nje dose ne dite. Ne raste te perdorimit per disa dite i jepet 10-20ml nje dose ne dite.

 

Perdorimi ne Ne Gica: Perdoret si shtese dietetike per te mirembajtur funksionin e sistemit digjestive per 2-4 jave ne raste te rriskut te crregullimeve digjestive ose gjate fazes se permiresimit pas ndonje semundje. Jepet 5 ml per nje gice ne raste te perdorimit te shkurter dhe 2ml per nje gic ne dite ne raste te perdorimit disa ditor. Rekomandohet qe preparati te jepet perpara ushqimit baze.

 

Ne vica: Perdoret si shtese dietetike  Jepet 20 ml per nje vic ne raste te perdorimit te shkurter dhe 5-10ml per nje vic ne dite ne raste te perdorimit disa ditor.

 

Ambalazhimi: Shiringe e dozuar 100ml.

 

Kompania prodhuese: Veyx-Pharma  GJERMANI.           Kompania Distributore: Anipharma sh.p.k